boekenpagina

Tal van jaren hebben we gebruik gemaakt van een internet-boekverkoper en hebben we via deze pagina boeken aanbevolen. Daar ontvingen we provisie voor, dat drukte de kosten voor deze site.  Aangezien deze verkoper publicaties in haar assortiment heeft waar wij ons niet mee wensen te verenigen zijn alleen de hieronder genoemde publicaties nog via deze pagina te zien.
Het verhaal van Erica van Beek is niet meer te koop. De uitgever is failliet gegaan en na navraag bij de Stichting Lira blijkt Erica op grond van de auteurswet de rechthebbende. Deze website heeft van Erica de toestemming om het boek als pdf op te nemen. Toestemming foto’s Erica van Beek (10 feb 2017), toestemming foto achterzijde Chris Pennarts (10 feb 2017). De copyrights op het werk berusten bij Erica van Beek en het werk is uitsluitend voor persoonlijk gebruik van lezers van deze website en mag niet verder verspreid worden, in welke vorm dan ook. Voor goede Joodse boeken verwijzen we u gaarne naar de website van Amphora Books.
 
De Zandstraatbuurt en zijn Joodse Inwoners is ook direct te bestellen via de uitgever. Meer informatie via deze pagina. De Zandstraatbuurt en zijn Joodse inwoners is in maart 2014 verschenen en geeft een compleet verhaal over deze roemruchte Rotterdamse buurt en al haar facetten.
zandstraatboek
Mijn erfenis is een boek van Philip Staal. Meer informatie via deze link.