Project Joden van de Kaap – de app

Met de app van izi.travel op uw smartphone kunt u langs de huizen van het project Joden van de Kaap lopen. Het verkorte verhaal is er te lezen en te beluisteren, middels gps laat wordt het juiste verhaal op de juiste locatie getoond op uw smartphone.

U kunt van te voren de app downloaden in de appstore van uw smartphone. Middels nevenstaande QR-code komt u op de tour ‘Joden van de Kaap’, mocht het onverhoopt niet werken kunt u die naam invoeren om de tour te vinden.

Het startscherm van de tour wandelroute is hiernaast weergegeven. Verder staan er drie ronde icoontjes op de foto. De tour is vooralsnog alleen in het Nederlands te volgen, de NL-icoon kan niet worden gewijzigd. De middelste incoon kunt u aanklikken indien de tour een favoriet van u is. De rechtericoon is van belang voor uw voorbereiding.

Wanneer u de tour wenst te lopen en niet teveel dat wilt verbruiken, dan kunt u de tour op uw smartphone downloaden wanneer u beschikt over een wifi-verbinding. Zo beperkt u het mobiele dataverkeer met uw provider.

Mocht u de tour na een tijdje wederom willen lopen raden we u aan de tour opnieuw te downloaden. Aanpassingen worden zo meegenomen.