Project Joden van de Kaap – de app

Met de app van izi.travel op uw smartphone kunt u langs de huizen van het project Joden van de Kaap lopen. Het verkorte verhaal is er te lezen en te beluisteren, middels gps wordt het juiste verhaal op de juiste locatie getoond op uw smartphone. En niet alleen dat, bij het bereiken van de juiste locatie ‘vertelt’ uw smartphone het verkorte verhaal dat in zijn geheel op deze website te lezen is. Lees deze korte instructies om deze route te kunnen lopen.

U kunt voor u de route gaat lopen de app downloaden in de appstore van uw smartphone. Nevenstaande QR-code kunt u scannen waarna u op de tour ‘Joden van de Kaap’ komt. U kunt de app downloaden. Mocht het onverhoopt niet werken na het downloaden van de app kunt u de naam ‘Joden van de Kaap’ invoeren in het zoekveld om de tour te vinden.

Het startscherm van de wandelroute is hiernaast weergegeven. Er staan er drie ronde icoontjes op de foto. De tour is vooralsnog alleen in het Nederlands te volgen, de NL-icoon kan daarom niet worden gewijzigd. De middelste icoon kunt u aanklikken indien de tour een favoriet van u is. De rechtericoon is van belang voor uw voorbereiding.

Wanneer u de tour wenst te lopen en niet teveel data wilt verbruiken, dan kunt u de tour van te voren op uw smartphone downloaden wanneer u beschikt over een wifiverbinding. Zo beperkt u het mobiele dataverkeer met uw provider. Het downloaden van de app én het downloaden van de tour kunt u van te voren thuis doen.

Mocht u de tour na een tijdje wederom willen lopen raden we u aan de tour eerst opnieuw te downloaden. Hoewel de tour door ons verschillende keren is gecontroleerd blijven kinderziektes mogelijk en tussentijdse aanpassingen worden zo meegenomen met de nieuwe versie.

Wij bieden u deze tour, onderdeel van het project ‘Joden van de Kaap’, kosteloos aan. Schermen in de app waarbij u een abonnement wordt aangeboden kunt u negeren.